Upp och ner i Göteborg.

Featured Video Play Icon

Liseberg, ett vacker område med mycket natur fyllt av kräkförstärkande åkturer jag aldrig vågar åka.

LBS Stockholm är skolan där jag jobbar som lärare i programmering och spelutveckling. På skolan har vi några underbara elever som vi kallar för ambassadörer, de hjälper till att prata med människor som eventuellt vill bli elever på vår skola. Som tack för deras underbara jobb skickar vi dem till Liseberg i Göteborg.

Det bästa med detta är att de behöver någon från personalen med sig, i år… Jag!

Liseberg

Feg som jag är så vågar jag knappt åka några karuseller men tur hade jag. Vetenskapsfestivalen hade nämligen abonnerat Parishjulet den kvällen där varje bås inkluderade en väldigt smart person. Förutom att lära mig allt om herpesvirus och 5g-teknik så vågade jag dock mig några åkturer.

Lisebergsbyn

Boendet är en bit från själva nöjesparken och en kort tur med spårvagn behövs. Vi bodde i stugor som var helt ok. Sängarna var gudomligt sköna, speciellt efter att första doften av instängt försvunnit.

Kommentera